Pages

3 Mart 2010 Çarşamba

Futbol Özürlülerinin Tarihi Halı Saha Maçı


Futbol dan hiç ama hiç anlamayan 12 adam bir araya gelerek halı saha maçı yaparsa ne olur?

Cevap basit; bol curcuna, fazlasıyla kahkaha ve yuvarlak toptan alınan senelerin intikamı..

İntikam diyorum, çünkü bu 12 kişi senelerce futbol bilmedikleri için dışlandı, hor görüldü, mahalle maçlarında ya pilavdan sayıldı, ya da oynatılmadı; ne zaman sokak arasında maç yapan çocukları görseler ağlayarak uzaklaştılar…

Ama bu gece onların gecesiydi; senelerce içlerinde kalan hırslarını 60 dk. boyunca kapalı kaldıkları o kafesin içinde çıkarttılar.

Peki kimdi bu 12 cengaver:

1. Akif Öztürk: Yapı itibari ile futbola elverişli olmadığından ne kadar extreme sporlar var ise denemeye kararlı Everest gezginimiz Akif.

2. Alen Gavar: Bu adam çok pis koşuyor; ama sadece koşuyor; maçın temposunu arttırmakta ve pusula ile kaleyi kerteriz almakta üzerine yok.

3. Caner Özkan: 2 bira içtikten sonra bırak futbolu gerekirse curling bile oynar be bu adam..:)

4. Efe Onur: Futbol u hep ayak bolluğu olarak idrak eden dağcı baytarımız Efe’ lerin Efe si..

5. Emrah Bayrak: Futbol deyince yangında ilk kurtarılacak adam, pozitif enerjisi ile Emrah’ ımız.

6. Fatih Balcı: Ay batarken diken, gün doğumunda ise dağa giden bas gitaristimiz Fatih.

7. Hakan Balaban: Hala futboldan anlayıp anlamadığından tam emin olamadığımız, olmazsa olmazımız Hakan ımız Balabanımız.

8. İlhan Ören: Kendini alabildiğince extreme sporlara adamış, futbol adına bir tek Uche diye bir isim hatırlayan kurşun askerimiz. Küçükken maçlarda oynatılmasının tek sebebi, futbol topuna sahip olmasıydı.

9. Mehmet Ceylan: Ah be Mehmet’ im bir insan bu kadar mı uzak olur futboldan; finalde attığın galibiyet golü ile gecenin golcüsü seçildin lakin..

10. Mehmet Perk: En son 10 -12 sene önce basketbol standartlarında halı saha maçı yaptığı gibi bir söylem var bu bilgisayar kurdu google Mehmet’ in.

11. Özgür Cem: Bu vatandaş futboldan anlamasına rağmen, bin bir türlü yalanlar ile aramıza gizlice sızmıştır; videolardan da anlaşılabilir.

12. Şahin Demir: Tipine bakıldığında futboldan anlar bir hali olsa da gel gör ki Dağ bayır gezmekten, sürekli zirve denemesi yapmaktan epey bir uzak kalmış yeşil sahalardan.

+13: Çağdaş Özkan: Futboldan hallice anladığından hakem, kameraman, çaktırmadan araya kaynayan oyuncu v.s. v.s. Çağdaş’ ımız..

Keyifli seyirler…

08 Aralık 2009 / İlhan ÖREN


0 yorum:

Yorum Gönder

Söyle,söyle; çekinme...